A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829433.1112.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Receptie finala la Pasajul pietonal Piata Unirii din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-11-2015, ora 09:11

Receptie finala la Pasajul pietonal Piata Unirii din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Marti, 17 noiembrie, primarul interimar al Municipiului Iasi, Mihai Chirica, a efectuat o vizita in arealul Pasajului Pietonal Piata Unirii, Esplanadei Piata Unirii, strazii Lapusneanu si strazii Mitocul Maicilor, parti componente ale Proiectului de regenerare urbana a zonei Lapusneanu – Piata Unirii.

Pasajul pietonal subteran din Piata Unirii a fost deja deschis publicului, beneficiind de spatii comerciale, grupuri sanitare renovate, un iluminat modern si un design elegant. Elevatoarele destinate accesului persoanelor cu dizabilitati sunt, la randul lor, functionale, la fel ca si liftul dinspre iesirea spre Cinema Victoria.

“Ne aflam la momentul finalizarii unui nou obiectiv foarte important si cu un impact deosebit asupra imaginii Iasului. Cred ca este cel mai modern pasaj subteran din Romania si chiar ne putem mandri cu ceea ce avem aici. Este un pasaj ce rezulta dintr-o finantare europeana, fiind o etapa dintr-un program mai larg care include si renovarea strazii Lapusneanu, finalizata la randul sau. Mai raman de parcurs inca doua etape pana la sfarsitul acestui an, esplanada Piata Unirii si strada Mitocul Maicilor, aflate in faze avansate de lucru. Pe langa faptul ca faciliteaza traversarea unei intersectii centrale, Pasajul ofera si elemente de utilitate publica, cum ar fi panouri de publicitate, grupuri sanitare modernizate, spatii comerciale. Important va fi sa pastram acest pasaj in conditii civilizate si, in acest context, va pot spune ca avem in curs de finalizare si o retea de supraveghere video, tocmai pentru a avea grija de modul in care se prezinta pasajul”, a declarat Mihai Chirica, primarul interimar al Iasului.

Edilul a dat asigurari ca, in circa trei saptamani, va fi finalizata si renovarea Esplanadei Piata Unirii, lucrarile de reabilitare a strazii Mitocul Maicilor si parcarii de pe Bv. Independentei aflandu-se intr-un stadiu avansat de executie.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii