A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866261.6912.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Razii ale politistilor in trenuri si gari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-04-2014, ora 14:11

Razii ale politistilor in trenuri si gari

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 4 – 6 aprilie, politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Iasi au actionat, in sistem integrat, impreuna cu efective din structurile de investigare a fraudelor si politie rutiera din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, atat in statiile c.f.r. cat si in trenurile de calatori .

S-a actionat, de asemenea pentru combaterea infractionalitatii de natura economica si de prevenire a infractiunilor cu violenta.

Urmare a desfasurarii acestor activitati au fost verificate 50 de autovehicule, 9 societati comerciale, 35 de trenuri au fost patrulate, s-au aplicat 53 de sanctiuni contraventionale pe linia Legii nr. 12/1990, OUG nr. 195/2002, Legii nr. 61/1991 si alte acte normative, a fost ridicata in vederea confiscarii suma de 65 lei si au fost depistati 38 de calatori fraudulosi, acestia fiind taxati cu bilete emise in tren, in valoare de 304 lei. Avand in vedere apropierea sarbatorilor pascale, cand va creste semnificativ numarul persoanelor care calatoresc cu mijloacele de transport c.f.r., pentru a evita surprizele neplacute si stresante in timpul calatoriei, sfatuim calatorii, sa isi procure din timp legitimatiile de calatorie si sa acorde o atentie deosebita bagajelor pe care le au asupra lor. In continuare, in contextul masurilor specifice dispuse de Directia de Politie Transporturi, efectivele Sectiei Regionale de Politiei Transporturi Iasi vor actiona pe in zona statiilor si trenurilor de calatori pentru prevenirea actelor de cersetorie si comert ambulant, descurajarea elementelor infractoare privind comiterea de fapte penale si contraventionale, avand misiunea de a veghea ca viata, integritatea si bunurile calatorilor sa fie in siguranta, atat pe timpul calatoriei cu mijloacele de transport c.f.r., cat si in timpul stationarii in statiile de cale ferata. DAR acest lucru se poate realiza eficient numai in echipa, deoarece majoritatea infractiunilor se comit profitand de neatentia si lipsa de vigilenta a calatorilor”, anunta IPJ Iasi.

Foto: epochtimes-romania.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii