ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-01-2013, ora 13:21

Radio Guerrilla, inlocuit cu Realitatea FM in Iasi si in alte 20 de orase

Articol de Cristian Amariei

Doar locuitorii din patru orase ar mai putea sa asculte postul Radio Guerrilla, iar in celelalte 21 de orase acesta ar fi putea fi inlocuit cu Realitatea FM, care retransmite programele televiziunii de stiri Realitatea TV.

Mai precis, Guerrilla ar putea ramane doar cu licentele din Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu si Sulina, noteaza Pagina de Media.

Cererea fost pusa pe ordinea de zi a sedintei CNA, insa Alin Petran, reprezentantul postului, i-a rugat pe membrii CNA sa amane aceasta discutie pentru o alta data, cand poate fi prezent si Florin Bercea, administratorul special de la Realitatea Media.

"Reorganizam media in trust pentru a maximiza potentialul de piata atat al Radio Guerrilla, cat si al Realitatea FM", a declarat Cozmin Gusa, director editorial Realitatea Media, pentru Pagina de Media.

Cele 21 de orase care ar putea ramane fara Radio Guerrila sunt: Baia Mare, Braila, Cernavoda, Comanesti, Constanta, Craiova, Darabani, Focsani, Iasi, Oltenita, Petrosani, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Sighisoara, Timisoara, Tulcea, Turnu Magurele, Targoviste, Targu Mures, Vaslui, Zalau.

Sursa: ziare.com

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii