A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675212.239.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pugilistii de la CFR-CSS Unirea Iasi au urcat treptele ringului la „Cupa Ceahlaul” de la Piatra Neamt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
17-12-2012, ora 15:07

Pugilistii de la CFR-CSS Unirea Iasi au urcat treptele ringului la „Cupa Ceahlaul” de la Piatra Neamt

Articol de Cristian Amariei

In perioada 14-15 decembrie, la Piatra Neamt a avut loc editia a XXI-a a „Cupei Ceahlaul” la box, cu particiciparea a 28 de pugilisti de la cluburile SCM Bacau, CS Laminorul Roman, CS Vointa Onesti, Progym Gheorghieni, Box Club Piatra Neamt (club neafiliat inca la FR Box), CSS Unirea Soroceanu Iasi si CFR-CSS Unirea Iasi.

Clubul ceferist iesean a participat cu trei boxeri in competitie, ei fiind Daniel Mocanu (cat. 69 kg, de la CFR Iasi), Stefan Butnaru (cat. 48 kg, cu dubla legitimare CFR-CSS Unirea Iasi) si Ionut Andronache (cat. 64 kg, de la CFR-CSS Unirea Iasi). Turneul a fost gazduit de Sala Sporturilor din Piatra Neamt si a fost organizat cu sprijinul Primarie Muncipiului Piatra Neamt, a Consiliului Local si Fundatiei Boxului Nemtean, sub egida FR Box. Dupa ce sportivii participanti si antrenorii au fost plimbati de organizatori cu... telegondola, a avut loc cantarul oficial si sedinta tehnica, in care pugilistii participanti si-au aflat adversarii din concurs.

Pugilistii de la CFR Iasi, sub conducerea antrenorului secund Tinu Branzei (antrenorul principal Nicu Branzei a participat la sedinta Biroului Federal al FR Box de la Bucuresti si nu a putut fi prezent la Piatra Neamt) au obtinut urmatoarele rezultate in gala finala:

- Cat. 48 kg juniori: Stefan Butnaru (CFR-CSS Unirea Iasi) a pierdut la puncte intalnirea sustinuta cu Alin Lupan (SCM Bacau);

- Cat. 65 kg tineret: Ionut Andronache (CFR-CSS Unirea Iasi) l-a invins prin abandon in repriza I pe Fernando Hazapariu (Laminorul Roman);

- Cat. 69 kg seniori: Daniel Mocanu (CFR Iasi) a pierdut la puncte in fata lui Ionut Varvara (Box Club Piatra Neamt), dupa o decizie extrem de controversata, in ultimul meci-vedeta al galei de sambata.

In afara celor trei meciuri mentionate, la “Cupa Ceahlaul”, competitie reluata dupa mai bine de 20 ani, pietrenii au mai castigat la tineret (cat. 71 kg) - prin Andrei Dominte, la juniori (cat. 75 kg) - Iulian Ivanov si (cat. 56 kg) - Andrei Nicorescu; cadeti - Vasile Roiu.

Oaspetii turneului s-au mai impus la copii - Emilian Doaga (32 kg, de la Vointa Onesti), Andrei Ciubotaru (40 kg, de la Vointa Onesti), Sergiu Gogu (44 kg, de la Laminorul Roman); tineret - Gabriel Ciubotaru (64 kg, de la CSM Bacau).

La finalul competitiei, antrenorul ceferist iesean Tinu Branzei a mentionat: “Mocanu a castigat clar meciul disputat cu localnicul Varvara, dar arbitrii au vazut invers ! Pacat, deoarece inclusiv boxerul nemtean a recunoscut dupa lupta ca sportivul nostru este mult mai experimentat si mai valoros, el fiind debutant ! Totodata, tin sa apreciez modul cum au boxat baietii nostri la ultima competitie din acest an si asteptam ca anul ce vine sa aduca cat mai multe medalii sportivilor nostri. Astept ca in 2013, pugilistii de la CFR-CSS Unirea Iasi sa urce de cat mai multe ori pe cele mai inalte trepte ale podiumului. Multumesc tuturor pentru sustinerea sectiei noastre de box !”.

Foto: dteodorescu.blogspot.com

     
Tag-uri: box, Iasi, cupa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii