ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-08-2014, ora 08:05

Protest la pasajul din centrul Iasiului. Tinerii liberali au facut o inaugurare simbolica a pasajului

Articol de Madalina Irimia

Vorbim in continuare despre un alt proiect, din Iasi, de data aceasta, pentru care inaugurarea se tot amana. Liberalii au manifestat la pasajul aflat inca in constructie, in centrul Iasiului, pasajul de la Fundatie. Pentru ca inaugurarea s-a amanat pentru a cincea oara, zeci de tineri s-a adunat in fata pasajului si au facut propria inaugurare, simbolica, a pasajului. Au adus cu ei si o banda tricolora si un foarfece.

30 de tineri liberali s-au adunat astazi la pasajul din zona Fundatie, pregatiti cu panglica, foarfece dar si masinute mecanice pentru a demonstra ca doar autoturisme de mici dimensiuni incap in constructia menita fluidizarii traficului. "Noi suntem aici, am venit chiar sa-i dam o mana de ajutor domnului primar, avem panglica asteptam sa vina sa o taie. Avem si foarfece si niste masini pentru a ne asigura ca pot intra si pot circula prin acest pasaj," a spus Razvan Timofciuc, presedinte TNL.

Si trecatorii s-au oprit la protest. Iesenii sunt nemultumiti ca de mai bine de un an de zile trebuie sa suporte praful si mizeria din centrul orasului: "Dar nu numai aici, mergeti sa vedeti cate gropi sunt. Dar in centrul Iasului tii niste case darapanate cand poti sa faci un bloc si sa trimiti oamenii. Faci un bloc frumos, langa Filarmonica."

"Nu e normal, asteptam de mult acest pasaj care, din pacate, dupa cum vedeti aduna foarte multe frustrari foarte multi nervi pentru ca de ani de zile ne chinuie in trafic."

"Ar fi trebuit verificat, dar am inteles ca au facut deja verificari intr-o noapte pe ascuns. Au plimbat doua autobuze pe aici sa vada daca intradevar incap. Nu stiu daca, nu stiu rezultatul."

Ultimul termen dat de catre municipalitate pentru deschiderea traficului in zona Fundatie a fost data de 15 august. Pentru ca nici acum constructorul nu a respectat termenul, reprezentantii Primariei Iasi nu au mai avansat nicio data pentru inaugurarea pasajului.

Sursa: digi24.ro

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: iasi, protest, pasaj
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii