A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818563.086.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Protest cu morcovi in Piata Unirii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-01-2014, ora 10:35

Protest cu morcovi in Piata Unirii

Articol de Madalina Irimia

Membrii grupului "Uniti salvam toata Romania" vor sa organizeze astazi la Iasi un protest impotriva Guvernului.

24 ianuarie este o zi cu o semnificatie aparte pentru multi romani, motiv pentru care politicienii profita de ocazie pentru a face promisiuni desarte, pentru a face bai de multimi printre oameni adusi cu autocare, pentru a slavi memoria eroilor cazuti, mimand cinstea si onoarea. Intreaga clasa politica a transformat aceasta sarbatoare intr-un prilej de circ electoral, prin care incearca sa mascheze minciunile, sfidarea si dispretul fata de cetateanii pe care ar trebui sa ii reprezinte.

Vineri, 24 ianuarie 2014, vrem sa aratam ca nu mai toleram impertinenta lor, sa demonstram ca nu ne mai este teama de statutul lor, sa dovedim ca ”toamna romaneasca” ne-a invatat ceea ce inseamna cu adevarat unire si cat este ea de importanta in lupta impotriva unei clase politice care isi urmareste propriul interes, cu pretul libertatii si a drepturilor noastre fundamentale.

Vineri, 24 ianuarie 2014, ne intalnim la ora 11.00 in Piata Unirii (in fata Cinematografului Victoria) pentru a pregati o intampinare asa cum merita exponentul actualului guvern, Victor Viorel Ponta. Vom canta, vom scanda si vom dansa Hora ”Uniti Salvam Toata Romania” pentru a demonstra faptul ca unirea este a noastra, a cetatenilor, si este indreptata impotriva lui Ponta si restul clasei politice.

Pentru a fi vizibili si usor de recunoscut unii intre altii, aduceti cu voi un morcov, pentru a i-l arata lui Ponta! Morcovul va fi simbolul prin care vom ilustra minciunile lui Ponta, dar va fi si avertismentul nostru pentru el. De ce? Pentru ca morcovul pe care ni-l vinde isi are locul in alta parte!

Veniti si cu pancarte, cu steaguri, cu mesaje scrise sau imprimate prin care sa va adresati lui Ponta si restul parlamentarilor. Aduceti instrumente care sa faca galagie, pentru a fi siguri ca nu vom fi nevoiti sa ascultam minciunile politicienilor”, anunta organizatorii.

Foto: Facebook

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii