ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-01-2013, ora 15:07

Propuneri de consolidare a cooperarii intre Iasi si Bosnia-Herzegovina : organizarea unui Forum de Afaceri bilateral

Articol de Diana Dumitriu

Excelenta Sa, Dusko Kovacevic, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Bosniei si Herzegovinei in Romania a efectuat in cursul acestei zile o vizita la Camera de Comert si Industrie Iasi. Intr-un cadru destins, care s-a dorit mai putin protocolar si mai axat pe discutii concrete si constructive cu reprezentantii Camerei de Comert, a fost trecut in revista nivelul si potentialul relatiilor bilaterale. Conducerea executiva a CCI a facut o prezentare economica a Iasului, avantajelor si oportunitatilor investitionale.

Este prima mea vizita la Iasi si sunt impresionat de caldura cu care am fost primit de Camera de Comert si celelalte autoritati locale si va asigur de intreaga deschidere a Ambasadei pentru incurajarea relatiilor economice bilaterale. Prin intermediul Ambasadei si al Camerelor de Comert, ambele comunitati de afaceri vor afla despre oportunitati de cooperare si investitii”, a declarat E.S. Dusko Kovacevic, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Bosniei si Herzegovinei in Romania.

In cursul discutiilor, s-a conturat ideea promovarii unui forum de afaceri bilateral, avand si o sectiune de contacte directe de afaceri intre companiile care vor participa, cu sprijinul FIPA - Foreign Investment Project Agency din Bosnia-Herzegovina. Se va testa in prealabil domeniile si gradul de interes in randul firmelor iesene si, daca semnalele vor fi pozitive, evenimentul va fi organizat la Iasi, in primul semestru al acestui an. De asemenea, se va incerca si organizarea unei misiuni economice iesene in Bosnia-Herzegovina.

     
Tag-uri: ambasador, Bosnia, Iasi, CJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii