A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674948.868.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiectul „Welcome to Iasi!” a ajuns la finalul primei etape
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-01-2016, ora 11:23

Proiectul „Welcome to Iasi!” a ajuns la finalul primei etape

Articol de Cristian Amariei
In perioada 9-15 decembrie, un grup de 12 studenti si masteranzi ai Facultatii de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza” au facut parte, ca voluntari, din prima etapa a proiectului „Welcome to Iasi!”.

Joi, 14 ianuarie, toti tinerii care au participat la acest proiect au primit diplome de participare si scrisori de multumire din partea primarului interimar Mihai Chirica. Este vorba despre Alexandra Cehan, Andrada Marinela Chitescu, Cristina Savastre, Diana Verniceanu, Ema Taraboanta, Claudia Federciuc, Iolanda Ouatu, Iulian Aruxandei, Laura Ana Popa, Lidia Ionela Mamalauca, Madalina Ursu si Marius Garleanu, acestia fiind coordonati de catre profesorii Mihai Bulai si Lucian Rosu, cadre didactice in cadrul aceleiasi facultati.

Proiectul a constat, in special, in crearea unui punct de informare pentru turisti la Terminalul T3 din cadrul Aeroportului Iasi. Dupa ce au fost instruiti la Centrul pentru Informare Turistica, timp de o saptamana acestia au oferit informatii despre Iasi persoanelor interesate. De asemenea, voluntarii au distribuit materiale de informare (harti in limbile romana si engleza si pliante de promovare in romana, engleza, franceza si germana).

Proiectul merita sa continue, iar voluntarii de abia asteapta sa participe la viitoarele etape ale sale. Standul de informare pe care l-am avut in cadrul aerogarii iesene a avut o activitate similara cu alte puncte de informare din aeroporturile internationale. Vrem sa promovam Iasul pentru a deveni o destinatie turistica comparabila cu cele din Europa. Momentan se realizeaza o campanie prin care iesenii sunt incurajati sa plece din oras. Am dori sa ne axam mai mult pe latura de atragere de turisti catre Iasi”, a declarat Mihai Chirica.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii