A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674717.5031.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiectul „Modernizarea legaturii rutiere Centrul Intermodal de Transport Gara – Iasi”, lansat oficial
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-08-2015, ora 08:10

Proiectul „Modernizarea legaturii rutiere Centrul Intermodal de Transport Gara – Iasi”, lansat oficial

Articol de Cristian Amariei
Joi, 13 august, in Sala Mare a Primariei Municipiului Iasi, a avut loc conferinta de lansare a proiectului cu finantare europeana Modernizarea legaturii rutiere Centrul Intermodal de Transport Gara – Iasi.
La eveniment au participat Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar al Municipiului Iasi, Cosmin Coman, director de Dezvoltare si Proiecte Europene din cadrul Primariei Iasi, Ion Echimov si Ovidiu Glavan, reprezentantii celor doi constructori care vor executa lucrarile. „Acest proiect are un termen foarte scurt, finalul acestui an trebuind sa aduca si incheierea lucrarilor. Nu este usor, lucrarea fiind destul de ampla ca intindere, dar nu si foarte complicata ca tehnologie. Experienta celor doi constructori ii acrediteaza ca pot duce lucrarea la bun sfarsit”, a declarat Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar al Municipiului Iasi. “Vreau sa scot in evidenta ca e al paisprezecelea contract de lucrari pe care il semnam pe POR 2007 – 2013 si al treilea din lista de rezerva. Suntem in continuare pe primul loc pe tara in ceea ce priveste absorbtia de fonduri europene”, a precizat Cosmin Coman, director de Dezvoltare si Proiecte Europene.
Proiectul reabilitarii Splaiului Stang al Bahluiului a fost adjudecat de catre firmele Victor Construct Botosani si Eky Sam Targu Frumos, acestea avand cea mai buna oferta financiara, de 18,2 milioane de lei. in baza proiectului, va fi amenajat Splaiul Stang al Bahluiului, lucrarile constand in reabilitarea a cinci tronsoane de carosabil pe o lungime totala de 5,6 km, pe portiunea podul Sf. Ioan – bulevardul Metalurgiei – bulevardul Tudor Vladimirescu – Podu Ros – Podul de Piatra si o parte din bulevardul Mangeron. Proiectul prevede amplasarea a 58 de banci si a 220 cosuri de gunoi, precum si reabilitarea trotuarelor.
De asemenea, cablurile suspendate pe stalpi vor fi introduse intr-un canivou subteran pe o lungime de 10,2 km. Termenul de finalizare a proiectului este fixat pentru inceputul lunii decembrie 2015.
     
Tag-uri: iasi, proiect, modernizare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii