ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-06-2014, ora 18:22

Proiectele de reabilitare a Manastirii Golia – Etapa II si ale celor trei ambulatorii de specialitate, finalizate intr-un an

Articol de Alexandra Stefanescu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a efectuat astazi o vizita pe patru santiere ale proiectelor Consiliului Judetean care se desfasoara prin intermediul fondurilor europene. Prima oprire a fost pe santierul de la Manastirea Golia, obiectiv aflat in cea de-a doua etapa de reabilitare (pictura interioara).

Este un proiect de peste 25 milioane de lei, din care contributia Uniunii Europene este de 20 milioane lei. Pana in prezent stadiul fizic al lucrarilor este de aproximativ 20%. Asocierea de firme trebuie sa finalizeze lucrarile in maxim un an, dar si-a luat angajamentul ca se vor finaliza mai rapid. Partea de infrastructura rutiera se va finaliza pana la inceputul acestei toamne”, a declarat Cristian Adomnitei.

Vizita a continuat pe santierele celor trei ambulatorii de specialitate pentru care Consiliul Judetean Iasi a castigat finantare europeana: Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie „Cuza Voda” Iasi (8,9 milioane lei), Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi (9,75 milioane lei) si Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iasi (6,2 milioane lei).

Lucrarile la toate cele trei ambulatorii se vor finaliza pana la mijlocul anului viitor. La acestea se adauga cele care sunt realizate din fondurile Consiliului Judetean, ma refer in special la cele de la Spitalul de Neurochirurgie si cele de la Spitalul “Sf. Maria”. Astfel, locuitorii din judetul nostru si nu numai ei vor beneficia de servicii medicale de cea mai inalta calitate”, a mai declarat Cristian Adomnitei.

     
Tag-uri: proiecte, CJ, Iasi, finalizare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii