A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829745.3697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiect european la final – 10 km linii de tramvai din Iasi au fost modernizate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-11-2015, ora 09:15

Proiect european la final – 10 km linii de tramvai din Iasi au fost modernizate

Articol de Cristian Amariei
Joi, 12 noiembrie, la Palatul Roznovanu a avut loc conferinta de presa pe subiectul finalizarii proiectului ”Modernizarea retelei de linii de tramvai in polul de crestere Iasi”.

„Felicit echipa din Primarie care a lucrat la acest proiect, ducandu-l, iata, la bun sfarsit. La implementarea acestui proiect am avut parte de asistenta permanenta a colegilor de la RATP, directiei tehnice din Primarie, constructorilor care s-au ocupat de partea de infrastructura si suprastructura liniilor de tramvai”, a declarat Mihai Chirica, primarul interimar al municipiului Iasi.

In cadrul proiectului ”Modernizarea retelei de linii de tramvai in polul de crestere Iasi” au fost realizate lucrari de reabilitare si modernizare a caii de rulare a tramvaielor pe traseul: bd. Nicolae Iorga (intre statia Bazar si bd. Socola) – bd. Primaverii (intre bd. Socola si bd. Tesatura) – Calea Chisinaului (intre bd. tesatura si bd. Metalurgiei) – bd. Metalurgiei (intre intersectia cu Calea Chisinaului si str. V. Lupu) – str. V. Lupu (intre bd. Chimiei si str. Ciurchi).

Dintre beneficiile reale pe care le va aduce aceasta modernizare, se remarca reducerea timpului de calatorie datorita cresterii vitezei de circulatie de la 25 km/h la 35 km/h pe noua infrastructura, imbunatatirea conditiilor de siguranta pentru calatori prin construirea de 10 peroane noi, montarea a 10 copertine pentru statiile de tramvai, montarea de banda de cauciuc pentru ghidarea persoanelor cu dizabilitati, imbunatatirea parametrilor de mediu prin reducerea noxelor, zgomotului si vibratiilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii