A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831984.6908.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiect european la Iasi: promovarea sportului de masa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2014, ora 13:48

Proiect european la Iasi: promovarea sportului de masa

Articol de Cristian Amariei

Municipalitatea Ieseana este partener in proiectul cofinantat de Comisia Europeana – „Promoting Urban Sports For All (PRO-US-ALL)”, AGREEMENT EAC-2012-05 51, alaturi de alte unsprezece state europene printre care: Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Olanda, Grecia, Bulgaria, Slovenia si Cehia.

Obiectivul general al proiectului PRO-US-ALL este promovarea sportului ca vehicul al cresterii culturale, coeziunii si incluziunii sociale, cu o atentie particulara asupra tinerilor din medii dezavantajate. Proiectul propune dezvoltarea inovativa a promovarii sportului in spatiul urban, crearea unor retele locale intre principalii actori din zona sportului, precum si organizarea unor evenimente transnationale si transferul bunelor practici.

Primaria Municipiului Iasi continua in anul 2014 actiunile specifice proiectului, organizand o serie de workshop-uri si dezbateri in cadrul Universitatilor Iesene. De asemenea, pentru o mai buna intelegere a conceptului de sport de masa in randul tinerilor, precum si a importantei politicilor publice nationale si internationale in promovarea acestui concept, va fi realizata o cercetare in randul studentilor ieseni ale carei rezultate vor fi interpretate si publicate intr-o brosura care va fi elaborata in cadrul proiectului.

Astfel, in data de 3 aprilie, Primaria Municipiului Iasi organizeaza, in Sala Mare, doua workshop-uri in care se vor dezbate politicile publice aplicabile domeniului sportiv si cu precadere impactul acestora in promovarea sportului de masa in Romania. Obiectivul este de a identifica plusurile si minusurile in acest domeniu, urmand ca dupa consultarea legislatiei, programelor si metodologiilor nationale, studentii sa vina cu propuneri pentru imbunatatirea strategiei locale de promovare a conceptului de sport de masa.

Incepand cu ora 09:00, studentii de la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social- Politice, din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi vor participa la workshop-ul intitulat Politicile de promovare a sportului de masa in Romania – analiza unei politici publice.

De la ora 13:00, tot in Sala Mare a Primariei Municipiului Iasi sunt asteptati sa participe la cel de-al doilea workshop intitulat „Imbunatatirea calitatii vietii iesenilor si cresterea incluziunii sociale prin promovarea sportului de masa”, reprezentanti ai: structurilor sportive din Iasi, Municipalitatii Iesene, mediului universitar iesean, Directiei Judetene de Tineret si Sport, precum si reprezentanti ai administratiei publice centrale.

Foto: facebook.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
OKBet,  10.06.2023 10:48

I Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing. OKBet online casino

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii