A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865657.4492.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiect de lege pentru cresterea pensiilor si salariilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
23-04-2013, ora 12:11

Proiect de lege pentru cresterea pensiilor si salariilor

Articol de Alexandra Stefanescu

Doctorul Tudor Ciuhodaru a anuntat ca va depune un proiect legislativ ce vizeaza doua obiective: protectie sociala a celor cu venituri mici si crestere economica prin reducerea impozitului pe veniturile obtinute din salarii si pensii de la 16 la 13 %. Deputatul apreciaza ca prin acest act normtiv se vor crea peste 100000 de locuri de munca si se va reduce evaziunea fiscala.

Actul normativva avea efecte imediate asupra unui procent important din populatia urbana impovarata de cheltuielile de strita necesitate pentru alimente, medicamente si intretinere a carei putere de cumparare va creste cu pana la 30% si aici vorbim de pensionari si de cei peste 55% din totalul salariatilor care au leafa de cel mult 1000 de lei

1.Veniturile salariatilor cresc, ceea ce inseamna cresterea si diversificarea consumului si, implicit, crestere economica.

2.Veniturile pensionarilor cresc asigurand simultan protectia sociala si sustinerea consumului.

3. Forta de munca devine mai accesibilia si se va diminua munca la negru si evaziunea fiscala si totodata se creaza premizele pentru investitori”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

Deputatul sustine ca incasarile bugetare vor creste prin cresterea volumului de marfuri comercializate, a productiei si a numarului de locuri de munca precum si a investitiilor.

Eventualele scaderi de venituri bugetare generate de diminuarea impozitului pe venit vor fi compensate de reducerea economiei subterane, fapt dovedit din plin in momentul aplicarii cotei unice de impozitare si se estimeaza chiar o crestere a incasarilor de pana la 1% din PIB. Se estimeaza ca adoptarea acestui act normativ va reduce evaziunea de 2 milioane de euro pe ora din acest moment si ca se vor crea peste 100.000 de locuri de munca”, explica medicul iesean.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii