A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720213322.0153.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiect de 91 de milioane de lei pentru fluidizarea traficului din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-03-2012, ora 19:29

Proiect de 91 de milioane de lei pentru fluidizarea traficului din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Primaria Iasi vrea sa demareze un proiect pentru decongestionarea traficului auto din Iasi in valoare de 91 de milioane de lei.

Primarul Gheorghe Nichita a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca pe data de 22 martie, doi experti de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vor veni la Iasi pentru a face o vizita in teren, dupa care la nivelul ministerului se va lua decizia de finantare a acestui proiect.

Sistemul de management al traficului din Iasi a fost evaluat tehnic si financiar si a trecut cu brio cele doua evaluari . In luna mai ar trebui sa semnam contractul de finantare. Sper sa nu se amane semnarea contractului din cauza alegerilor locale”, a declarat primarul Nichita.

Proiectul are o valoare de peste 91 de milioane lei si o cofinantare din partea primariei de 1,5 milioane lei. Termenul de implementare este de 31 de luni. Obiectivele acestui proiect sunt atat fluidizarea traficului in 90 de intersectii din Iasi cat si constuirea unui centru de comanda si control al traficului.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii