A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662117.993.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiect antidrog la Liceul Tehnologic Economic de Turism, Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
05-04-2013, ora 13:15

Proiect antidrog la Liceul Tehnologic Economic de Turism, Iasi

Articol de Madalina Irimia

Coordonatorii proiectului judetean antidrog “Gandesc, deci evit!”, prof. Carmen Cumparatu si prof. Dan Stamati de la Liceul Tehnologic Economic de Turism, Iasi, si-au propus ca pentru 10 luni (noiembrie 2012 - iunie 2013) sa desfasoare o campanie de informare a elevilor cu privire la riscurile si pericolele la care sunt supusi cei ce consuma SNPP (substante noi cu proprietati psihoactive) .

Beneficiarii sunt 250 elevi de gimnaziu si liceu din 5 scoli din judetul Iasi. Este vorba despre Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi, Scoala de Arte si Meserii nr. 41 Iasi, Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii Iasi, Scoala Gimnaziala Dorobanti si Scoala Gimnaziala Costuleni.

S-au alaturat proiectului in calitate de parteneri Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi.

In data de 2.04.2013 s-a desfasurat etapa judeteana a concursului „Simplu, spune NU!”, din cadrul proiectului, sectiunea arte vizuale (expozitie de grafica, pictura, photovoice), al carei obiectiv a fost lansarea unui mesaj antidrog din partea elevilor care si-au expus lucrarile in incinta Liceului Tehnologic de Turism. Din juriu au facut parte: cms. Ichim Romica, reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi si profesori ai aceluiasi liceu. Activitatea a fost monitorizata de catre dna. prof. Mariana Mujdei, reprezentantul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi.

In acest context elevii si-au putut exprima in mod plastic dezprobarea fata de consumul de SNPP si au adus in concurs 6 postere, 18 lucrari de grafica, 16 desene (ale elevilor de gimnaziu), 24 desene (ale elevilor de liceu), 14 lucrari fotovoice. Castigatorii fiecarei subsectiuni (grafica, pictura, photovoice) au primit diplome.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii