A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834852.3541.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Programul standului Judetului Iasi la Targul de Turism al Romaniei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-03-2013, ora 16:06

Programul standului Judetului Iasi la Targul de Turism al Romaniei

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi, 12 martie, in Sala Verde Prefecturii Iasi, Presedintele al Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, a sustinut o conferinta alaturi de Lucian Grecu, presedintele Asociatia Patronatelor din Turismul Iesean (APTI) si de Florin Barhalescu, vicepresedintele APTI.

Tema principala a conferintei a constituit-o participarea Judetului Iasi la Targul de Turism al Romaniei, cel mai important eveniment din Romania dedicat industriei turismului. Acest eveniment va fi organizat la Bucuresti, ROMEXPO, in perioada 14-17 martie.

Consiliul Judetean Iasi va participa pentru prima data la Targul de Turism al Romaniei pentru a promova oferta turistica a judetului Iasi. Turismul este o resursa extrem de importanta a judetului nostru care, din pacate, este insuficient exploatata. O strategie coerenta de promovare turistica a Iasului ar putea aduce mari beneficii comunitatii noastre. Facem toate demersurile pentru a promova judetul Iasi si in acest sens dorim sa participam la targuri de turism la nivel international cu standul celor de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Daca acest targ va da roade si numarul turistilor care viziteaza Iasul va creste, avem in intentie sa participam si la editia din noiembrie. Totodata, incepand cu exercitiul finaciar 2014-2020 al UE, doresc sa accesam fonduri europene pentru promovarea turismului iesean”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Programul standului Judetului Iasi la Targul de Turism al Romaniei cuprinde:

Joi, 14 martie

16.30 - Deschiderea standului

La acest moment vor participa dl. Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucuresti, Ioan Holban, directorul Teatrului Luceafarul, Beatrince Rancea, directoarea Operei din Iasi, Corina Maniu, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor din Turism (ANAT), Emul Brumaru, poet si scriitor, Viorel Ilisoi, jurnalist. Totodata, Daniel Barbu, ministrul Culturii, va fi si dumnealui prezent la deschiderea standului Judetului Iasi. Discutia va fi moderata de scriitorul Dan Lungu, dupa care vizitatorii si cei prezenti vor avea parte de un moment muzical Filip Papa (violoncel in Cvartetul Ad Libitum) si o degustare de vinuri Cotnari.

Sambata, 16 martie

Sambata, 16 martie, incepand cu ora 13.00, la standul Consiliului Judetean va avea loc un concert al Cvartetui Ad Libitum.

Foto: infois.ro

     
Tag-uri: targ, turism, Iasi, CJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii