A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720044512.451.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Program de orientare in cariera pentru liceeni, cu sprijinul Microsoft, lansat la Biblioteca Judeteana Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-11-2013, ora 15:32

Program de orientare in cariera pentru liceeni, cu sprijinul Microsoft, lansat la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Marti, 12 noiembrie , de la ora 11, la Biblioteca Judeteana Iasi va avea loc lansarea unui program de orientare educationala si de cariera pentru liceeni, organizat de TechSoup Romania si Biblionet, cu sprijinul Microsoft Romania.

Opening Opportunities este un program de anvergura nationala, prin care voluntari Microsoft Romania sprijina elevii de liceu sa exploreze optiuni profesionale si sa isi dezvolte propriul plan de cariera. Programul imbina evenimente locale organizate in biblioteci publice cu sesiuni de mentorat online si seminarii online publice – totul cu scopul de a oferi elevilor de liceu informatii actuale despre piata muncii si care sunt abilitatile si cunostintele necesare in acest mediu dinamic.

Aflat in faza pilot, Opening Opportunities se va desfasura, in perioada 2013-2014, in 10 orase din Romania: Cluj-Napoca, Craiova, Focsani, Iasi, Medias, Onesti, Targu Jiu, Targoviste, Segarcea si Sibiu. Proiectul se va derula prin intermediul si cu facilitarea bibliotecilor publice din localitatile implicate in proiect. Evenimentul de lansare de la Iasi este primul din seria de evenimente similare ce vor urma in celelalte 9 orase incluse in faza pilot. La Biblioteca Judeteana Iasi sunt asteptati marti peste 120 de liceeni si profesori, precum si reprezentanti ai organizatiilor implicate in proiect.

Foto:nws-test.com

     
Tag-uri: orientare, cariera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii