A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833465.5351.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Profesionistii sanatatii, fata in fata cu iesenii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-10-2014, ora 09:35

Profesionistii sanatatii, fata in fata cu iesenii

Articol de Cristian Amariei
Festivalul Sanatatii, organizat la Palas intre 16 si 19 octombrie, aduce la scena deschisa principalii reprezentanti ai sanatatii din Iasi. Expozantii au pregatit pentru public prezentari moderate de specialisti, materiale informative si reduceri semnificative de preturi.

Un festival care rezolva probleme

Editia de anul trecut a reunit zeci de clinici specializate in analize medicale, spitale, distribuitori de filtre de apa, firme de asigurari, optica medicala si stomatologie.
Iesenii au optat pentru pachete de analize, consultatii stomatologice sau oftalmologice la calitate ridicata si pret redus sau abonamente pentru intreaga familie la clinici private care au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Altii au gasit o solutie pentru a bea o apa mai buna fara a face un drum la supermarket, ci investind intr-un sistem ce le poate furniza o apa cu adevarat pura.
Au fost numeroase persoane care au apreciat ca intr-un singur loc au obtinut informatii, oferte de servicii si chiar programari la centre medicale pentru care, in mod normal, ar fi trebuit sa isi aloce zile intregi pentru a le putea vizita.

O sansa in plus la o viata sanatoasa

Lista de anul acesta este mai vasta, la aceasta adaugandu-se specialisti in chirurgie estetica, fertilizare, spa, fitness, squash, aerobic si remodelare corporala.
Anul acesta, iesenii au ocazia sa intre in contact cu mai multi specialisti, din domenii chiar mai variate.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi detalii despre eveniment, sunt suficiente un Like pe pagina de Facebook Festivalul Sanatatii sau o vizita pe site-ul oficial, www.festivalulsanatatii.ro.

Foto: facebook.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
DorothyAnick,  05.03.2017 10:55

wh0cd858719 buy viagra online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii