ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-06-2014, ora 10:19

Produse alimentare alterate si evaziune fiscala la un magazin din judetul Iasi

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 5 iunie, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat o actiune, pe linia prevenirii si combaterii ilegalitatilor in domeniul producerii, transportului si comercializarii cerealelor si produselor de panificatie pe raza comunelor Voinesti, Tibana, Tibanesti, Dobrovat, Schitu-Duca, Mogosesti, Grajduri, Scanteia, Popricani, Tiganasi, Vladeni si Victoria.

La actiunea care s-a desfasurat intre orele 09.00 – 15.00, au participat 20 de politisti din cadrul S.I.F., fiind controlate 72 societati comerciale. Au fost aplicate 27 sanctiuni contraventionale, in valoare de 145.500 lei.

A fost confiscata suma de 5.021 lei, precum si produse de panificatie (280 paini) si 20 litri de alcool, pentru care nu erau detinute documente legale

Cu ocazia verificarilor efectuate la punctul de lucru al unei societati comerciale din com. Tibana s-a constatat ca erau expuse la vanzare produse de panificatie, fara a fi detinute documente de provenienta ale acestora, precum si alte produse alimentare (preparate din carne) cu termenul de valabilitate expirat. Societatea a fost sanctionata contraventional cu amenda de 20.000 lei, conform prevederilor art. 1, lit. a si e din legea 12/1990, fiind confiscata suma de 27 lei provenind din vanzarea ilegala a produselor. Totodata a fost retrasa de la vanzare cantitatea de 1,15 kg de preparate din carne, cu termen de valabilitate depasit”, anunta IPJ Iasi.

Foto: ziarulderoman.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii