A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664843.5633.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Procurorii DIICOT au ridicat peste 6 kg de canabis din locuinta unui iesean. Barbatul a fost arestat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-10-2015, ora 09:31

Procurorii DIICOT au ridicat peste 6 kg de canabis din locuinta unui iesean. Barbatul a fost arestat

Articol de Madalina Irimia
Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Iasi au ridicat peste 6 kilograme de cannabis de la un barbat care ar fi intretinut o cultura de cannabis in localitatea de domiciliu. Cel in cauza a fost arestat preventiv.
Pe 17 octombrie a.c., politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate - Serviciul Antidrog si procurorii DIICOT– Serviciul Teritorial Iasi au efectuat o perchezitie in comuna Todiresti, judetul Iasi, la locuinta unui barbat banuit de trafic de droguri de risc.

In urma perchezitiei, au fost ridicate 6,350 kilograme de cannabis.

Din cercetari a reiesit ca, in cursul anului 2015, cel in cauza ar fi infiintat pe raza localitatii de domiciliu o cultura de cannabis, de aproximativ 60 de plante. Acesta ar fi intretinut cultura pana in cursul lunii octombrie, cand ar fi recoltat plantele si le-ar fi transportat si depozitat in locuintasa, intentionand ca, dupa uscarea acestora, sa le valorifice intr-un stat european.

On acest sens, la data de 15 octombrie a.c., acesta ar fi contactat telefonic o persoana necunoscuta din Belgia, stabilind detalii referitoare la tranzactionarea drogurilor, pretul acesteia si modalitatea de transfer.

Cel in cauza ar fi urmat sa obtina in urma tranzactiei aproximativ 15.000 de euro.

Barbatul a fost retinut pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri in forma continuata, iar la data de 18 octombrie, Tribunalul Iasi a dispus arestarea preventiva a pentru 30 de zile.

     
Tag-uri: iasi, diicot, canabis, arest
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii