ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
17-07-2012, ora 15:28

Proaspat membru PD-L, Tomaseschi pofteste la un loc in Parlamentul Romaniei

Articol de Anca Gabriela Cretu

Ieri, fostul prefect al judetului Iasi, Dragomir Tomaseschi a semnat documentatia pentru inscrierea sa oficiala in PD-L. Liderul filialei judetene PD-L Iasi, Dumitru Oprea a declarat ca Tomaseschi a fost prezent la sedinta partidului pentru a pune la punct amanuntele desfasurarii mitingului Pro Basescu, care va avea loc sambata, 21 iulie in Piata Unirii.

Senatorul Dumitru Oprea spune ca fostul prefect are mai multe calitati care l-ar putea ajuta sa evolueze rapid in interiorul partidului.

Dragomir este binevenit. Si-a facut datoria de prefect. Este freelancer professional. De ce sa nu fie inrolat politic, din nou? Tomaseschi are un rol cheie in PD-L. Este un om cu vizibilitate, hotarat. Functiile nu sunt importante. Oricand poate primi orice functie”, a declarat Dumitru Oprea.

Contactat telefonic, Tomaseschi a declarat ca preferinta sa pentru democrat liberali este logica, pentru ca dintotdeauna a fost o persoana cu o convingere de centru dreapta.

Am considerat ca este absolut firesc sa ma implic in aceasta constructive de centru dreapta ce va fi intre Initiativa domnului Mihai Razvan Ungureanu si toate celelalte forte politice care cred in aceste valori. Ma voi implica pe tot ce tine de centru dreapta si vreau sa conving cat mai multa lume sa faca acest lucru”, a explicat Tomaseschi.

Intrebat daca vrea sa candideze in toamna pentru un loc in Parlamentul Romaniei, fostul prefect a spus ca are in vedere si aceasta posibilitate.

Deocamdata nu m-am gandit la asa ceva. Iau in considerare aceasta posibilitate, dar totul depinde de oamenii din jurul meu. Vreau sa muncesc cu tot ceea ce pot ca sa iasa cat mai bine aceste intalniri cu prietenii nostri de la Bucuresti, cu cei care cred in dreapta romaneasca. Vrem sa aratam oamenilor erorile fatale comise de cuplul comic Ponta-Antonescu”, a mai precizat Tomaseschi.

De profesie avocat, Dragomir Tomaseschi a ocupat functia de prefect al judetului Iasi timp de 2 ani si 7 luni.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii