A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664354.2208.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prinsi in timp ce furau combustibil dintr-un autoturim
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-03-2013, ora 17:08

Prinsi in timp ce furau combustibil dintr-un autoturim

Articol de Madalina Irimia

Vineri 1 martie, in jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmi, care desfasura misiuni de ordine publica in municipiul Iasi, au observat pe strada Petre Tutea, doua persoane care, la vederea jandarmilor, au aruncat un obiect sub un autoturism parcat in zona, motiv pentru care jandarmii au procedat la oprirea si legitimarea persoanelor in cauza.

Au fost identificate persoanele, doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, iar in urma efectuarii controlului corporal preventiv, au fost gasite asupra persoanelor, manusi chirurgicale si din material textil, cu miros de combustibil, iar la una dintre persoane s – a gasit un cutit cu lama de 10 cm. Sub autoturismul din apropiere a fost gasit un recipient de 5 litri si un furtun de aproximativ 1 m.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca cei doi tineri au incercat sa sustraga combustibil din autoturismul respectiv, fiind depistati de catre patrula de jandarmi in momentul in care incercau sa forteze busonul rezervorului.

Fapta savarsita de catre cele doua persoane intruneste elementele constitutive ale infractiunii de tentativa de furt calificat, iar in sarcina persoanei identificate cu un cutit asupra sa, s-a retinut si infractiunea de port de arma alba, fapta prevazuta in legea 61/1991 (republicata). Actele de constatare intocmite au fost predate catre lucratorii din cadrul Sectiei 6 Politie Iasi”, informeaza reprezentantii Jandarmeriei Iasi.

Foto: ziarulprofit.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii