A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819289.89.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prinsi de politisti in timp ce furau materiale feroase ce apartin CFR-ului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-04-2013, ora 15:36

Prinsi de politisti in timp ce furau materiale feroase ce apartin CFR-ului

Articol de Madalina Irimia

Luni 22 aprilie, in jurul orei 11: 30, politistii locali care executau serviciul de siguranta publica pe raza Sectiei I Politie, s-au sesizat cu privire la faptul ca doua persoane transportau bagaje voluminoase in apropierea Depoului CFR Iasi situat pe soseaua Nationala.

Politistii localiau procedat la legitimarea persoanelor, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numesc V.I., de 54 ani si P. C. , de 51 ani, domiciliati in municipiul Iasi, iar in urma controlului efectuat asupra bagajelor au fost gasite mai multe elemente metalice ce apartin CFR –ului. In urma verificarilor efectuate persoanele mentionate au declarat faptul ca au sustras bunurile de la intrarea in Depoul CFR Iasi, cu scopul de a le valorifica, fapt pentru care au fost conduse la sediul Politiei Transporturi Feroviare Iasi pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun in acest caz”, a declarat Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: furt, fier, depou, CFR, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii