A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833433.307.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prinsi de politisti dupa ce au furat doua tablete dintr-un magazin din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-01-2014, ora 15:13

Prinsi de politisti dupa ce au furat doua tablete dintr-un magazin din Iasi

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 23 ianuarie, in jurul orei 12:30, Sectia 4 Politie a fost sesizata de catre S. B., de 45 ani, din mun. Iasi, cu privire la faptul ca la data de 22 ianuarie, in intervalul orar 14.00 -14.10, persoane necunoscute , profitand de neatentia personalului angajat au furat de pe un raft din incinta unui magazin, din mun. Iasi, doua tablete, valoarea prejudiciului fiind de 2700 lei.

Pe data de 24 ianuarie, in urma verificarilor si investigatiilor efectuate de politisti au fost identificati suspectii comiterii furtului: C. Alexandru, de 28 ani, din mun. Husi si T. Elena, de 23 ani. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat partii vatamate. Suspectii au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectilor”, anunta IPJ Iasi.

Foto: glasul-hd.ro

     
Tag-uri: furt, tablete, arest, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii