A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833532.1782.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prinsi de politie in timp ce consumau produse etnobotanice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-06-2013, ora 15:45

Prinsi de politie in timp ce consumau produse etnobotanice

Articol de Cristian Amariei

Marti 4 iunie, in jurul orei 02:00, politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in zona bulevardului Tudor Vladimirescu, s-au sesizat cu privire la faptul ca un grup de tineri consumau bauturi alcoolice si la vederea oamenilor legii una dintre persoane a aruncat un obiect.

Politistii locali au procedat la legitimarea tinerilor, ocazie cu care a reiesit faptul ca au varstele cuprinse intre 23 si 31 ani si sunt domiciliati in municipiul Iasi. In urma verificarilor efectuate pentru identificarea obiectului aruncat, langa numitul A.B. de 24 ani, a fost gasit un pliculet din plastic ce continea un produs vegetal de culoare oliv sub forma unor muguri si frunza tocata si un pachet de foite OCB folosit pentru fabricarea tigaretelor. Mentionam faptul ca produsul vegetal a fost ridicat si predat catre laboratorul de analiza al drogurilor din cadrul Inspectoratului General de Politie – Brigada Antidrog si Combatere a Criminalitatii pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun in acest caz. De asemenea, persoanele in cauza au fost sanctionate contraventional cu amenzi cuprinse intre 100 si 500 lei, conform Legii nr. 61/1991,republicata, privind consumul de alcool in locurile publice”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: inpascani.ro

     
Tag-uri: consum, etnobotanice, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii