A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829708.2554.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prinsi de polististii de frontiera cu tigari de contrabanda ascunse in toba de esapament
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-12-2014, ora 08:06

Prinsi de polististii de frontiera cu tigari de contrabanda ascunse in toba de esapament

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani au descoperit 31.500 tigarete de contrabanda, ascunse in diferite locuri (toba de esapament, plafoniere, roata de rezerva, etc.) intr-un autoturism condus de un cetatean din R. Moldova.

Pe data de 12 decembrie, in jurul orei 06.15, politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani/ ITPF Iasi, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia combaterii contrabandei si evaziunii fiscale cu produse de tutun, au oprit in trafic, pe raza localitatii de frontiera Brateni, un autoturism marca Opel Astra, inmatriculat in Republica Moldova, despre care existau informatii ca este folosit pentru transportul tigaretelor de contrabanda. Autoturismul era condus de Serghei M, cetatean din R. Moldova, in varsta de 30 de ani.

„Pentru continuarea cercetarilor persoana si autoturismul au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani, unde, in urma unui control amanuntit, politistii de frontiera au descoperit ascunse, in plafoniera, bara spate, roata de rezerva, toba de esapament, haion, torpedou si in locasuri special amenajate in interiorul rezervorului autoturismului, cantitatea de 31.500 tigarete, diferite marci cu timbru de acciza Republica Moldova.”, a declarat subcomisar de politiei Denis Lazar, purtatorul de cuvant al ITPF Iasi.

Tigarile, in valoare de 14.062 lei, si autoturismul, in valoare de 13.260 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Politistii de frontiera i-au intocmit persoanei in cauza lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de c„olectare, detinere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau marfurilor marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.”

Foto: stiri.botosani.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii