A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675704.1998.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prinsi cu tigari de contrabanda ascunse in bagaje
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-08-2015, ora 09:03

Prinsi cu tigari de contrabanda ascunse in bagaje

Articol de Cristian Amariei
In Vama Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 4.000 tigarete de provenienta R. Moldova, in bagajele personale ale unui cetatean roman, ce urmau a fi introduse ilegal in tara.

Potrivit ITPF Iasi, „Pe 14 august, in jurul orei 17.00, pe sensul de intrare in tara din Vama Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism inmatriculat in Romania, cetateanul roman Ghenadii B., in varsta de 33 de ani. In baza profilului de risc si a datelor detinute la nivelul S.P.F. Husi, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 4.000 tigarete de diferite marci, de provenienta R. Moldova, ascunse in bagajele personale ale lui Ghenadii B.”

Conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei si retinerii a intregii cantitati de tigarete in valoare de 900 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii