ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-05-2012, ora 16:39

Prins la furat de doua ori intr-o noapte

Articol de Cristian Amariei

In noaptea de marti, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie au prins in flagrant un barbat, de 26 ani, din comuna Ruginoasa, judetul Iasi, in timp ce incerca sa sustraga bunuri dintr-un autoturism ce se afla parcat in zona Complexului Super Copou.

Suspectul a fost condus la sediul politiei, fiind intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa de furt calificat, cercetarile continuand cu suspectul in stare de libertate, care a fost lasat sa plece.

Cateva ore mai tarziu, respectiv la orele 04:40, alta patrula din cadrul Sectiei 2 Politie l-au surprins din nou pe U. Gabriel, in flagrant. Acesta, folosindu-se de o ranga a distrus sistemul de inchidere al unui spatiu comercial, situat la parterul unui bloc din zona Super Copou, a patruns in interior de unde a sustras 123 pachete cu tigari, cartele telefonice, casa de marcat si suma de 206 lei, prejudiciul cauzat fiind de circa 1700 lei. Bunurile au fost recuperate in totalitate si predate partii vatamate”, informeaza IPJ Iasi.

In acest caz s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat, iar suspectul urmeaza sa fie retinut pentru 24 de ore, si ulterior prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: spargere, furt, Iasi, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii