A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865452.6995.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prins de politisti dupa ce a lovit cu masina doi tineri si a parasit locul accidentului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-04-2013, ora 14:12

Prins de politisti dupa ce a lovit cu masina doi tineri si a parasit locul accidentului

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 21 aprilie, la ora 03.05, Politia municipiului Pascani a fost sesizata cu privire la faptul ca pe DJ208, in comuna Lespezi, judetul Iasi, s-a comis un accident rutier soldat cu victime omenesti, in care autorul a parasit locul faptei.

Politistii s-au deplasat cu operativitate la fata locului, iar in urma cercetarilor efectuate a fost identificat soferul, P. Iulian, de 24 de ani, din comuna Lespezi, judetul Iasi. Cele doua victime, C. Ovidiu, de 26 ani, din comuna Lespezi si B. Elena, de 20 ani, din comuna Lespezi, au fost transportate la spital. Suspectul a fost prins de politisti in scurt timp, fata de acesta fiind luata masura retinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instantei, care a dispus arestarea preventiva pentru 29 zile. Cercetarile continua fata de suspect sub aspectul savarsirii infractiunii de “Vatamare corporala din culpa” si “Parasirea locului accidentului fara incuvintarea organelor de politie” “, informeaza IPJ Iasi.

Foto: gandul.info

     
Tag-uri: politie, accident, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii