A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728151362.1183.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primul restaurant Subway din Romania va fi inaugurat la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-02-2012, ora 14:58

Primul restaurant Subway din Romania va fi inaugurat la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Lantul de restaurante Subway, cel mai mare din lume, a semnat contractul pentru prima locatie din Romania cu omul de afaceri iesean Iulian Dascalu.

Astfel, primul restaurant va fi inaugurat in luna aprilie a acestui an in ansamblul multifunctional Palas Iasi.

Cu o amenajare special adaptata unui proiect de tip lifestyle center, Subway va fi pozitionat la intrarea in Palas Mall si va ocupa o suprafata de 90 mp“, se arata intr-un comunicat al Iulius Group.

Subway a acordat pana acum 18 licente pentru antreprenorii romani, din care 11 sunt in Bucuresti. Lantul de restaurante a fost infiintat in 1965 in Connecticut, SUA, si detine in prezent peste 36.000 de unitati, in 98 de tari.

Ansamblul urbanistic Palas Iasi urmeaza a fi inaugurat in aprilie anul acesta, in urma unei investitii totale de circa 260 mil. euro. Iulian Dascalu estimeaza afaceri de 8 mil. euro din zona centrului comercial si 2 mil. euro din spatiile de birouri, pentru primul an de functionare. 25% din profitul net al Palas Iasi urmeaza a fi turnat in vistieria administratiei locale, ca parte a contractului de concesiune a terenului de 12 hectare pe care se construieste proiectul. Initial, proiectul avea prevazut un turn cu 800 de apartamente, dar acum mai exista un singur bloc cu 70 de unitati, din care 40 au fost vandute.

Foto: nl.wikipedia.org

     
Tag-uri: Subway, Iasi, Palas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Wilent1985,  27.03.2021 14:25

Cronica dalasi is a website where you can get to know about subway restaurants. You can check www.theportugalgoldenvisa.pt/2020/12/31/portugal-golden-visa-investment-fund/ how to people get more Portugal Golden Visa Fund. They are providing special distancing outdoor sitting. You can try their meals by ordering online. They have posted new deals with different discounts. Join it for more.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii