ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-12-2015, ora 09:47

Primul pationar pentru copii din Iasi, la Palas

Articol de Cristian Amariei
De vineri, 4 decembrie, in ansamblul Palas se va deschide si cel de-al doilea patinoar, dedicat copiilor. Palas Ice Junior este situat in parc, langa restaurantul Chef Galerie, si va fi deschis zilnic. Astfel, cei mici se vor putea bucura din plin de distractia de sezon in aer liber.

Patinoarul are o capacitate de maximum 100 de persoane, accesul fiind permis copiilor cu varsta de pana la 12 ani, care pot fi insotiti de un singur adult, daca se impune acest lucru. Palas Ice Junior va fi deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 11.00 – 20.30, iar sambata si duminica, intre orele 10.00 – 20.30. Tariful este de 7 lei pentru copil si 12 lei pentru insotitor, incluzand o ora si jumatate de miscare pe gheata. Cei care nu detin patine, le pot inchiria de la Palas Ice Junior pentru 10 lei.

In plus, prichindeii vor avea ocazia sa invete sa patineze de la instructori specializati, cursurile fiind organizate sambata si duminica, intre orele 10.00 – 12.50. Pretul unei sedinte este de 20 lei. De asemenea, se poate opta pentru abonamente, cu opt intrari si garderoba gratuita, pentru 50 de lei.

     
Tag-uri: copii, pationar, palas, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii