ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-05-2015, ora 11:14

Primarul Iasului se intoarce la munca

Articol de Madalina Irimia
Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, si Adina Samson, fosta sa iubita si sef serviciu in cadrul primariei, se intorc astazi la munca, dupa scandalul de saptamana trecuta. Edilul a fost retinut pentru ca le-ar fi cerut politistilor sa monitorizeze mai multe persoane, printre acestea fiind si Adina Samson. Acum, Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar.

Edilul din Iasi se intoarce de astazi la biroul din cadrul primariei. El nu are voie sa paraseasca tara si trebuie sa mearga periodic la politie.

Ieri, in urma unei intalniri a comitetului judetean executiv, adversarii politici i-au cerut demisia pe motiv ca, prin actiunile sale, acesta a influentat negativ imaginea primariei si a orasului.

La 30 aprilie, procurorii anticoruptie l-au ridicat pe primarul Iasului de la vila sa din Copou si l-au dus direct la sediul DNA din Capitala. Acolo, dupa audieri care au durat sapte ore, acestia l-au retinut pentru suspiciunea de abuz in serviciu. Motivul: Gheorghe Nichita s-ar fi folosit de angajatii Politiei Locale pentru a o monitoriza si urmari pe Adina Samson. Aceasta este sef serviciu in cadrul institutiei publice, dar si fosta iubita a edilului.

Gheorghe Nichita este primarul Iasului de 12 ani.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii