ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-10-2013, ora 16:04

Primarul Gheorghe Nichita a primit premiul de excelenta pentru cele mai valoroase proiecte europene

Articol de Madalina Irimia

Primarul Gheorghe Nichita a primit Premiul de Excelenta pentru cele mai valoroase proiecte europene in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Administratie.

Gala Premiilor de Excelenta in Administratie este un eveniment anual dedicat in exclusivitate administratiei publice centrale si locale din Romania, specialistilor, autoritatilor si profesionistilor din domeniu. Cea de-a IX-a editie a avut loc pe 24 octombrie, in Poiana Brasov.

Acest eveniment, organizat de Oameni si Companii si portalul Administratie.ro si care a capatat o mare notorietate de-a lungul anilor, si-a propus sa scoata in evidenta eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administratiei publice din Romania, sa premieze initiativele pozitive ale specialistilor din administratie si proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut.

Acest premiu premiu constituie o noua confirmare a competentei si calitatii muncii echipei de la Primaria Municipiului Iasi in atragerea si gestionarea proiectelor cu finantare europeana. Rezultatele acestor proiecte, atat finalizate, cat si in derulare, sunt deja vizibile si apreciate de comunitatea locala, contribuind la consolidarea statutului Iasului de capitala regionala de nivel european”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate in domeniul administratiei publice a fost precedata de un seminar dedicat managementului modern in administratie, un domeniu deosebit de important pentru o administratie publica de tip european.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii