ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-02-2015, ora 09:00

Primarul Gheorghe Nichita a acordat o audienta cetatenilor din cartierul Tatarasi

Articol de Cristian Amariei
Joi, 19 februarie, primarul Gheorghe Nichita s-a aflat in mijlocul locuitorilor din cartierul Tatarasi, acordand o audienta in care a ascultat problemele si sugestiile cetatenilor din aceasta zona.

Principalele doleante ale locuitorilor din Tatarasi expuse cu aceasta ocazie s-au referit la gasirea solutiilor de imbunatatire a confortului urban. Astfel, s-a ridicat problema pavarii strazii Gradinari, repararea bordurilor de pe str. Lt. Popovici si str. Fantanilor, repararea scarilor si imbunatatirea iluminatului public din zona Flora, asfaltarea Trecatorii Nucului si efectuarea lucrarilor de canalizare pe str. Rosetti.

Au mai fost discutate diverse situatii care tin de toaletarea unor copaci, ridicarea gunoaielor din spatele blocurilor, modul in care anumiti locatari respecta locurile de parcare de resedinta ale vecinilor. Ulterior intalnirii cu cetatenii din Tatarasi, primarul Gheorghe Nichita a facut unele verificari pe teren pentru a lamuri aspecte ridicate de participantii la audienta.

Toate problemele discutate in cadrul audientei vor fi minutios analizate de catre departamentele de specialitate ale Primariei municipiului Iasi, urmand a fi gasite si aplicate rezolvarile necesare.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii