A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833978.0698.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primaria Iasi vrea sa faca parc industrial pe terenurile Fortus in contul datoriilor combinatului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-10-2014, ora 08:34

Primaria Iasi vrea sa faca parc industrial pe terenurile Fortus in contul datoriilor combinatului

Articol de Cristian Amariei
Consiliul Local va lua in discutie construirea unui parc industrial pe o parte din terenurile de la Fortus. Acestea ar urma sa fie preluate de primarie in schimbul datoriilor pe care fostul Combinat de Utilaj Greu le-a acumulat la bugetul local.

Autoritatile locale si-au ales deja si activele pe care ar vrea sa le preia - peste 300 de mii de metri patrati de teren si hale cu o suprafata de peste 130 de mii de metri patrati. Datoriile Fortus la bugetul local sunt de peste 50 de milioane de lei.

"Noi ne-am aratat optiunea pentru un numar de circa 11 active. Darea in plata se va face conform anexei care am pus-o la hotararea de consiliu, pana la stingerea in totalitate a creantei.Ca vor fi 11, ca vor 9, ca vor fi 12 sau 16 totul va depinde de suma stinsa. Pe de alta parte si AVAS isi va face acceasi procedura prin hotarare de Guvern dupa care ne vom intalni," a explicat Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iasi.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii