A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720189143.4181.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primaria Iasi ofera rechizite scolarilor nevoiasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-09-2013, ora 08:01

Primaria Iasi ofera rechizite scolarilor nevoiasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Primaria Municipiului Iasi prin Directia de Asistenta Comunitara Iasi, organizeaza, cu ocazia inceperii anului scolar, in data de 14 septembrie, ora 10.00, la Casa Sindicatelor, actiunea cultural-caritabila pentru familiile defavorizate, familii cu domiciliul in Municipiul Iasi, aflate in situatii de risc prevazute in Anexa nr. 1 a H.C.L. nr. 242/29.07.2011, privind reglementarea acordarii ajutoarelor de urgenta pentru copii monitorizati prin serviciile de specialitate ale Directiei de Asistenta Comunitara Iasi.

Actiunea va fi deschisa de primarul Gheorghe Nichita, va continua cu un mic spectacol de divertisment sustinut de copiii de la Palatului Copiilor si se va incheia cu distribuirea pachetelor catre beneficiari.

Aflata la a patra editie sub aceasta titulatura, actiunea se adreseaza celor 600 de beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Primaria Municipiului Iasi prin Directia de Asistenta Comunitara Iasi, ocazie cu care copii familiilor monitorizate vor primi pachete cu rechizite si echipamente sportive. Bugetul alocat este de 63000 lei, adica 600 de pachete cu o valoare fiecare de 105 lei.

Scopul actiunii este diminuarea fenomenului de marginalizare sociala prin sprijinirea familiilor aflate in dificultate.

Foto:servuspress.ro

     
Tag-uri: rechizite, copii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii