A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661645.9185.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primaria Iasi: “Protestul organizat aseara la Iasi a fost folosit in interes propriu de aceeasi veche grupare politico-economica care incearca sa puna presiune pe municipalitatea ieseana”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-04-2013, ora 11:05

Primaria Iasi: “Protestul organizat aseara la Iasi a fost folosit in interes propriu de aceeasi veche grupare politico-economica care incearca sa puna presiune pe municipalitatea ieseana”

Articol de Madalina Irimia

Aproximativ 150 de persoane au manifestat pasnic, joi seara, in Piata Unirii. “Alaturi de tineri, au participat si politicieni locali din Partidul Democrat-Liberal, precum fostul deputat Nicusor Paduraru sau Gabriel Grigore, angajatii postului TeleM Iasi, dar si persoane cunoscute pentru manifestari violente si ilegale, precum Sorin Balanescu. Manifestarea s-a incadrat in limitele de timp acordate prin autorizatie si nu a deranjat buna desfasurare a circulatiei in zona respective”, anunta Primaria Iasi prin intermediul unui comunicat de presa.

Apreciem faptul ca, pe cat posibil, manifestarea din Piata Unirii a fost una fara probleme pentru cetatenii orasului, poate si datorita numarului redus de persoane. Noua ne pare rau ca demersul de buna credinta a unor tineri a fost denaturat si folosit in interes propriu de aceeasi veche grupare politico-economica care incearca sa puna presiune pe municipalitatea ieseana, in scopul atingerii unor foloase proprii. Avem inca o data certitudinea ca marea majoritate a iesenilor apreciaza eforturile municipalitatii de a dezvolta si moderniza orasul, cu acceptarea unui disconfort temporar. Ii chemam pe toti iesenii, inclusiv tinerii de buna credinta, sa se alature efortului nostru si sa inteleaga ca adevarata menire a noastra, a tuturor, este sa luam cele mai bune decizii pentru Iasi si pentru ieseni”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Iasi.

Foto: brenddeiasi.blogspot.comh

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii