A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661640.9089.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima sedinta in teritoriu din acest an
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-02-2013, ora 13:02

Prima sedinta in teritoriu din acest an

Articol de Madalina Irimia

Marti, 19 decembrie, incepand cu ora 13.00, in Sala de Consiliu a Primariei Comunei Belcesti, va avea loc prima sedinta in teritoriu din acest an.

Pe ordinea de zi se afla 14 proiecte de hotarare printre care proiectul privind tarifele de aeroport si criteriile aplicate la diferentierea tarifelor pentru R.A. Aeroportul Iasi – Serviciul de Interes Economic General (S.I.E.G.), proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul Alimentare cu energie electrica spalatorie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase “Sf. Parascheva” Iasi, proiectul de hotarare privind modificarea componentei Consiliului de administratie al Spitalului Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva” Iasi si proiectul de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a evaluarii managementului institutiilor publice de cultura din subordinea Consiliului Judetean Iasi pentru anul 2012.

     
Tag-uri: sedinta, cj, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii