A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819443.3647.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima sedinta a Comisiei pentru ONG-uri din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a judetului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-05-2013, ora 17:00

Prima sedinta a Comisiei pentru ONG-uri din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a judetului Iasi

Articol de Madalina Irimia

In data de 17 mai, ora 11, in Sala Galbena a Prefecturii va avea loc o prima sedinta a Comisiei pentru ONG-uri din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a judetului Iasi. La aceasta intalnire au fost invitati sa participe parlamentarii de Iasi, reprezentanti ai institutiilor publice partenere si reprezentanti ai ONG-urilor.

Una din temele de discutie va fi legata de demersul ONG-urilor de respingere a actualei propuneri de subventionare a serviciilor sociale, urmand a se solicita sprijinul parlamentarilor in acest sens. Vor fi prezentate pe scurt si proiectele castigate de ONG-urile din Iasi pe fondurile elvetiene, dar si detalii cu privire la lansarea unor noi linii de finantare in perioada mai - iunie 2013.

Noul acord de colaborare privind Consiliul de Dezvoltare Economica si Sociala a Judetului Iasi (CDES) a fost semnat pe data de 3 aprilie si vizeaza o perioada de trei ani. Presedintia CDES va fi asigurata prin rotatie de catre reprezentantii legali ai celor trei institutii semnatare. Mandatul presedintelui va fi de 6 luni, iar algoritmul de rotatie este: prefectul judetului, presedintele Consiliului Judetean, primarul Municipiului Iasi. Printre obiectivele Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala se numara cresterea transparentei administrative, reducerea si simplificarea procedurilor administrative, dezvoltarea instrumentelor de informare si educare a cetatenilor, promovarea produselor locale, sprijinirea activitatilor inovative.

     
Tag-uri: sedinta, comisie, ONG, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii