A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866041.7597.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele Consiliului Judetean si Ministrul Agriculturii s-au intalnit cu marii fermieri ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2013, ora 11:20

Presedintele Consiliului Judetean si Ministrul Agriculturii s-au intalnit cu marii fermieri ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian ADOMNITEI, si Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel CONSTANTIN, s-au intalnit joi, la Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa, cu marii fermieri din Judetul Iasi, dar si din judetele vecine. Evenimentul a fost organizat de catre Consiliul Judetean Iasi si ABplus Events.

Am avut bucuria si onoarea sa il avem alaturi de noi pe dl. Ministru Daniel CONSTANTIN. Domnia sa vine la evenimente importante care tin de viata agricola a Judetului Iasi si a intregii Regiuni a Moldovei. Anul trecut, domnul Ministru a fost invitatul principal de la AGRALIM si de la Festivalul Toamnei si sper ca ne va onora cu prezenta si in toamna. Evenimentul de astazi, focusat pe viata fermierilor, este unul de maxima importanta pentru mine, Presedinte al unui judet in care viata agricola are o pondere foarte mare”, a declarat Cristian ADOMNITEI.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii