A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719864155.4348.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele Consiliului Judetean s-a intalnit cu membrii Asociatiei Legumicultorilor din Targu Frumos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-01-2013, ora 17:16

Presedintele Consiliului Judetean s-a intalnit cu membrii Asociatiei Legumicultorilor din Targu Frumos

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi, 11 ianuarie Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, s-a intalnit, cu membrii Asociatiei ,,Ecoleg” Targu Frumos. Evenimentul s-a desfasurat la Casa de Cultura a Comunitatii Rusilor Lipoveni din Targu Frumos si a adunat 60 de legumicultori din zona.

Scopul acestei intalniri a fost de a cunoaste activitatea membrilor Asociatiei Legumicultorilor din Targu Frumos si de a identifica posibilitatile de sprijinire a acestora.

,,Ma bucur ca avem o asemenea asociatíe. Ea este extrem de importanta pentru agricultura Judetului Iasi. Consiliul Judetean va incuraja productia si va continua traditia privind productia de legume si zarzavaturi proaspete. Rodul muncii acestor oameni se va vedea inclusiv in cadrul proiectului Transagropolis”, a declarat Cristian Adomnitei.

Participantii au dezbatut si alte probleme, printre acestea numarandu-se importanta calitatii semintelor de legume utilizate, imbunatatirea modului de valorificare a productiei, organizarea standurilor de prezentare in piete si dificultatile intampinate in acest sens, necesitatea existentei locurilor de vanzare specializate pentru producatori sau accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea unui depozit de legume in zona.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii