A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865351.2675.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele Consiliului Judetean Iasi a participat la o strangere de fonduri pentru Spitalul pentru Copii „Sfanta Maria”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-05-2013, ora 10:42

Presedintele Consiliului Judetean Iasi a participat la o strangere de fonduri pentru Spitalul pentru Copii „Sfanta Maria”

Articol de Alexandra Stefanescu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a participat aseara la o actiune de strangere de fonduri pentru Spitalul pentru Copii „Sfanta Maria”. La evenimentul care a avut loc la resedinta Ambasadorului Republicii Federale Germania in Romania, Excelenta Sa Andreas von METTENHEIM, au participat mai multi ambasadori si persoane publice din Romania.

Discursurile de bun venit au fost sustinute de catre Ambasadorul Republicii Federale Germania in Romania si Wajiha HARIS, Presedintele Fundatiei Seherezade. Evenimentul a fost deschis de un concert al trupei de jazz a studentilor de la American International School of Bucharest.

In cadrul acestui eveniment am sustinut o scurta alocutiune prin care am subliniat parteneriatul rodnic intre Consiliul Judetean si Fundatia prezidata de dna. Wajiha HARIS. In urma cu aproximativ jumatate de an, gratie sprijinului Fundatiei Seherezade, Spitalul “Sfanta Maria”s-a putut bucura de vizita Excelentei Sale Mark GITTENSTEIN, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, si importanta donatie efectuata de Comandamentul Fortelor Armate ale SUA in Europa”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

     
Tag-uri: spital, copii, Iasi, fonduri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  21.06.2017 22:08

wh0cd5966517 diflucan 150 abilify cafergot propranolol medrol lipitor

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii