A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832760.1908.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele Consiliului Judetean Iasi a avut o intrevedere cu Ambasadorul Republicii Franceze in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-07-2014, ora 19:03

Presedintele Consiliului Judetean Iasi a avut o intrevedere cu Ambasadorul Republicii Franceze in Romania

Articol de Cristian Amariei

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a avut in aceasta dimineata o intrevedere cu Excelenta Sa Francois SAINT-PAUL, Ambasadorul Republicii Franceze in Romania. Principalele subiecte de discutie au vizat prezenta firmelor franceze in Judetul Iasi si situatia Institutului Francez din Iasi.

Vreau sa-i multumesc Excelentei Sale pentru ca, la doar doua luni de la numirea ca Ambasador al Republicii Franceze in Romania, a ales sa viziteze Iasul. Un prim subiect abordat a fost cel legat de Institutul Francez. Aceasta institutie este o prezenta extrem de importanta pentru Iasi si pentru intreaga regiune si ea trebuie perpetuata. Un alt subiect a fost cel legat de prezenta economica. La Iasi avem un investitor mare in Iasi (Dalkia), dar din punctul meu de vedere este mult prea putin si i-am spus asta Excelentei Sale. Pe viitor sunt convins ca acest lucru se va schimba. Gasesc ca aceasta intalnire este inceputul unui mandat de succes pentru dl. Ambasador si pentru relatiile Iasului cu entitati din Franta”, a declarat Cristian Adomnitei.

     
Tag-uri: CJ, ambasador, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii