A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816017.5787.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premiul I pentru elevii de la Liceul “D. Cantemir”, la Festivalul national de teatru in limba spaniola
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
03-03-2013, ora 05:32

Premiul I pentru elevii de la Liceul “D. Cantemir”, la Festivalul national de teatru in limba spaniola

Articol de Madalina Irimia

Trupa de teatru in limba spaniola “Los Bilinguitos”, de la Liceul „D. Cantemir”, a castigat premiul I in cadrul editiei a IX-a a Festivalului national de teatru in limba spaniola, desfasurat la Bucuresti in intervalul 22-23 februarie 2013 si organizat de Agregaduria de Educacion de pe langa Ambasada Spaniei.

Totodata, elevul Andrei Chirila a obtinutpremiul pentru cel mai bun actor. Trupa a prezentat piesa „El Tren”, o adaptare dupa „Metro” de Luis Jaraquemada Bueno.

„El Tren” este o comedie cu un final tragic. O comedie despre un grup de calatori care se urca in tren pentru a merge la serviciu, la facultate sau la liceu – persoane care, pentru a-si face calatoria mai putin plictisitoare, isi lasa imaginatia sa zboare si pentru cateva minute se transforma in ceea ce le-ar placea sa fie. In El Tren intram in mintea celor 4 personaje. Calatorii transforma realitatea dupa visele, iluziile, sau frustrarile lor, dar cand vagonul franeaza pentru a ajunge la urmatoarea statie se trezesc si se intorc la vietile lor obisnuite. Pana cand acel tren ajunge la capat de linie: statia Atocha din Madrid… 11 Martie 2004.

„El Tren” este o interpretare personala a piesei de teatru “Metro” de Luis Jaraquemada Bueno. Actul 4 (“Mintea Yalilei”) este o idee originala, fiind conceptia profesoarei Maria Alvarez Gutierrez, coordonatoarea trupei.

     
Tag-uri: elevi, premiu, Iasi, festival
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii