A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664189.4638.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premii obtinute de elevii de la Liceul Tehnologic Economic de Turism la Concursul National Next Generation
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
29-07-2013, ora 15:13

Premii obtinute de elevii de la Liceul Tehnologic Economic de Turism la Concursul National Next Generation

Articol de Madalina Irimia

Cea de-a XI-a editie a Concursului National de Eseuri pe teme de Consiliere si Orientare Vocationala pentru Elevi Next Generation a avut loc in perioada 21-25 iulie, la Baia Mare. Concursul este organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Maramures in colaborare cu voluntari ai asociatiei „Tineri pentru Tineri”, Primaria Municipiului Baia Mare, Prefectura si Consiliul Judetean Maramures, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Maramures si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Maramures.

Principalul scop al acestui concurs este orientarea tinerilor in viitoarea cariera si, implicit, reducerea numarului de someri in randul populatiei tinere. Elevii participanti, aproximativ 80 din tara reprezentand 23 de judete, dar si elevi din Ucraina, au avut parte de un program incarcat: cursuri, sesiuni interactive, consiliere in cariera si un concurs de eseuri.

Deschiderea oficiala a competitiei a avut loc la sediul Primariei Baia Mare unde elevii si profesorii au fost intampinati de primarul localitatii.

Elevii care au reprezentat judetul Iasi la aceasta competitie - Rotaru Adrian si Trif Ramona, din clasa a XI-a, de la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi - s-au remarcat in cadrul Concursului National de Eseuri pe teme de Consiliere si Orientare Vocationala Next Generation, obtinand fiecare Premiul III.

In ultima zi de sedere in Maramures, elevii au vizitat Maramuresul Istoric, printre obiectivele turistice cuprinse in program fiind Memorialul Durerii din Sighetu Marmatiei, Cimitirul Vesel din Sapanta sau Manastirea Barsana.

Foto: facebook.com

     
Tag-uri: premii, liceu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii