A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727702674.4456.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premierul Victor Ponta a refuzat sa taie panglica de inaugurare a celui de-al doilea tronson al soselei de centura a Iasului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-11-2012, ora 17:53

Premierul Victor Ponta a refuzat sa taie panglica de inaugurare a celui de-al doilea tronson al soselei de centura a Iasului

Articol de Diana Dumitriu

Dupa ce a vazut cum arata soseaua care ocoleste Iasul, Ponta a spus ca isi doreste ca astfel de drumuri sa fie in cat mai multe orase. Ulterior, el s-a aratat a fi nemultumit ca s-au cheltuit 225 milioane de lei pentru doar 14 kilometri de sosea de centura din cei 29,5 km cat trebuie sa aiba aceasta.

Venit la Iasi pentru a lua parte la o dezbatere cu primarii USL, Victor Ponta a fost adus de primar si la inaugurarea celui de-al doilea tronson al soselei de centura. Dupa ce a vazut planul hartii, premierul Victor Ponta a adresat mai multe intrebari atat constructorului cat si primarului Gheorghe Nichita privind lucrarile ce urmeaza a fi efectuate pe viitor.

In momentul in care a fost invitat sa taie panglica alaturi de prefectul Romeo Olteanu si primarul Gheorghe Nichita, Ponta a spus ”aaa, nu. Eu nu tai panglici. A fost unul inaintea mea caruia ii placea sa faca lucrul asta”. Incidentul nu este singular. Recent, la Aeroportul International Baia Mare, premierul s-a suparat ca a fost primit cu paine si sare, “ca pe vremea lui Ceausescu”.

Sper sa fiu aici si cand se va face cealalta bucata din soseaua de centura. Doresc ca astfel de sosele de centura sa existe in toate marile orase din Romania, pentru ca asta a fost una din marile dificultati pentru orasele din Romania, aceia de a scapa de traficul greu”, a declarat premierul Victor Ponta.

Soseaua ocolitoare a Iasului este proiectata pe o distanta de 29,5 kilometri, din care dupa patru ani de lucrari au fost finalizati 14 kilometri. Pe parcursul celor 14 kilometri de sosea de centura au fost efectuate lucrari de drenaj si stabilizare a terenului, dar si 5 viaducte, un pasaj peste calea ferata si un pod peste Bahlui. Cheltuielile sunt estimate la 225 milioane de lei.

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii