ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-03-2013, ora 09:31

Prefectul va tine audiente in judet

Articol de Madalina Irimia

Prefectul Romeo Olteanu va sustine audiente la Pascani si pe data de 4 aprilie. Decizia a fost luata dupa ce la audiente s-au inscris in jur de 40 de persoane. Ca urmare, pentru a putea discuta cu toti iesenii interesati, primele 20 de persoane inscrise vor intra in audienta pe data de 21 martie, iar alte 20 de persoane au fost programate pentru data de 4 aprilie. Ambele sesiuni de audiente vor fi organizate la sediul Primariei Pascani.

De asemenea pe data de 27 martie subprefectul Razvan - Bogdan Aabalasi va sustine audiente la Harlau.

Persoanele interesate au mai multe posibilitati pentru a se inscrie la audiente, fara a fi nevoie de deplasarea la sediul institutiei. Inscrierile se pot face telefonic, la numarul de telefon 0232.235.400 interior 112 sau 346, se poate trimite email la adresa contact@prefecturaiasi.ro sau se poate trimite o solicitare prin posta la adresa Anastastie Panu 60.

Foarte important este ca fiecare solicitare sa fie insotita de datele de contact, adresa de email, numar de telefon, pentru ca iesenii sa poata fi anuntati de ora si locul in care se vor organiza audientele, de eventuale schimbari ale datelor anuntate initial.

Foto: evz.ro

     
Tag-uri: prefect, audiente, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii