ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-12-2015, ora 08:10

Prefectul de Iasi si-a dat demisia. Atributiile au fost preluate de subprefectul Bogdan Abalasi

Articol de Cristian Amariei

Prefectul judetului Iasi a demisionat. Dan Carlan a anuntat ca renunta la aceasta functie dupa o discutie cu ministrul de interne Petru Toba. Dan Carlan spune ca plecarea sa este una fireasca in conditiile in care a fost numit in functie de fostul guvern PSD, iar actualul guvern are o structura diferita.

Detasarea pe functia de la Casa Patrata va inceta insa de la 1 ianuarie, dar de pe 18 decembrie Dan Carlan a anuntat ca va intra in concediu. Deja a delegat atributiile subprefectului Bogdan Abalasi.

Prefectura Iasi este una dintre institutiile publice din iasi care a schimbat cei mai multi sefi in ultimii 25 de ani. Dan Carlan a fost numit reprezentantul Guvernului in Iasi in august 2014.

”Am vorbit cu domnul ministru, Petru Toba, am transmis si in scris solicitarea ca incepand cu 1 ianuarie sa inceteze detasarea mea pe functia de prefect ca urmare a faptului ca avem instalat un Guvern nou, un Guvern a carui structura politica este substantial diferita fata de cea a Guvernului care m-a investit in functie. Nu consider ca mai este oportun pentru institutia prefectului, pentru mine ca persoana si pentru judet sa raman atarnat, sa nu stim exact. Sunt uitat ca soldatul japonez pe insula,” a declarat Dan Carlan, prefectul demisionar al judetului Iasi.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  05.12.2015 09:13

In sfarsit, ai gasit o afacere online excelenta, un sistem care te conduce pas cu pas pe drumul bunastarii! Ai acum o afacere online la cheie, pregatita cu tot ceea ce iti trebuie! Ai nevoie doar de calculator si conexiune la internet! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii