ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-05-2013, ora 16:41

„Prefect pentru o zi”

Articol de Madalina Irimia

Institutia Prefectului, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, lanseaza proiectul „Prefect pentru o zi”, oferind elevilor din ciclul liceal sansa de a fi Prefect al Judetului Iasi, in ziua de 31 mai 2013.

Elevii care doresc sa participe la acest proiect se vor inscrie la concursul de eseuri, organizat de in perioada 20 -25 mai 2013. Consideram ca acest concurs le ofera tinerilor prilejul de a-si exprima punctul de vedere in legatura cu activitatea prefectului, de a-si afirma convingerile, intr-un discurs original, prezentand ceea ce este si ceea ce si-ar dori sa fie spatiul administrativ de guvernare in care se formeaza pentru societatea si in care traiesc.

Etapele/calendarul concursului:

-20-24 mai 2013: inscrierea participantilor la ISJ, depunerea lucrarilor la comisia instituita la nivelul judetului

-27-28 mai 2013: jurizarea judeteana;

-29 mai 2013: desemnarea elevul castigator al concursului pentru a participa la proiectul „Prefect pentru o zi”.

Criteriile de evaluare au in vedere originalitatea abordarii temei date, rigoarea analitica, coerenta, corectitudinea si claritate demersului, respectarea normelor de concepere a unui eseu, respectarea limitei de spatiu indicate si a conditiilor de tehnoredactare.

Evaluarea se va realiza de catre un juriu alcatuit din profesori de prestigiu din Iasi si de reprezentanti ai Uniunii Scriitorilor, filiala Iasi, precum si Consiliului Judetean al Elevilor.

     
Tag-uri: proiect, Iasi, prefectura
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii