A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720211621.2517.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pont pentru studentii din Iasi: Cum sa platesti chirie mai putin de 100 euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-08-2012, ora 03:59

Pont pentru studentii din Iasi: Cum sa platesti chirie mai putin de 100 euro

Articol de Madalina Irimia

Studentii pot plati mai putin de 100 de euro pe luna chirie, daca inchiriaza impreuna cu unul sau mai multi prieteni un apartament sau chiar o casa la curte in Iasi si in celelalte orase universitare.

O varianta rentabila pentru studentii care nu au loc in camin este varianta inchirierii, impreuna cu unul sau mai multi prieteni, a unui apartament cu doua-patru camere sau chiar a unei case la curte, potrivit unei analize realizate de portalul imobiliare.ro.

In Iasi, chiria minima pentru garsoniere din zone precum Alexandru cel Bun, Copou sau Nicolina este de 150 euro. Pentru doua camere, cel mai mic pret cerut este de 200 euro pe luna, ceea ce echivaleaza cu un cost de 100 euro per camera, in cartierele Alexandru cel Bun, Nicolina, Arcu sau Pacurari.

Si mai atractive sunt insa apartamentele cu trei camere, pentru care proprietarii cer un minim de 250 euro (putin peste 80 de euro de persoana) in zona Tatarasi sau Alexandru cel Bun. La patru camere, preturile pornesc de la 350 euro pe luna, respectiv aproape 90 euro de persoana. Pe de alta parte, o casa cu trei camere din zona Sararie-Ticau are un pret cerut de 250 euro, respectiv circa 80 euro pe camera.

Citeste despre plata chiriilor si in alte orase universitare pe mediafax.ro

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: chirie, studenti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii